ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχετικά με εμάς
Οινοποιείο Αποστόλου Εύβοια


Το οινοποιείο μας “Αποστόλου” το οποίο εδρεύει στην Εύβοια, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείριση η οποία δραστηριοποιείται από το 1968 με την παραγωγή και οινοποίηση παραδοσιακού κρασιού από διαλεχτές ποικιλίες τις περιοχής.
 
Η αγάπη και το μεράκι μας για ποιοτικό κρασί και η μακρόχρονη παράδοση στην αμπελουργία αποτέλεσαν κίνητρο για τη δημιουργία ενός σύγχρονου οινοποιείου στην Εύβοια. 
 
Σήμερα το οινοποιείο μας αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων που έχει στόχο την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Θέτουμε πάντα υψηλότερους στόχους, μέσα από μία διαδικασία συνεχούς εξέλιξης και υλοποιώντας νέες οινικές προκλήσεις. 
 
Το μυστικό της εξαιρετικής γεύσης των κρασιών μας βρίσκεται στο συνδυασμό της άριστης ποιότητας των πρώτων υλών με την επεξεργασία τους στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου μας οι οποίες είναι δομημένες έτσι ώστε να συνδυάζουν την σύγχρονη τεχνολογία με τις παραδοσιακές τεχνικές και την περιβαλλοντική συνείδηση.
 

Στο οινοποιείο μας παράγουμε καθημερινά από διαλεχτές ποικιλίες τις περιοχής μας και σας προσφέρουμε ερυθρό ξηρό, ημίγλυκο, ροζέ, λευκό ξηρό και ρετσίνας άριστης ποιότητας και γεύσης.
 

 
Πιστεύουμε ότι η σωστή οινοποίηση απαιτεί κάτι από τα παλιά… μεράκι, χρόνο και φροντίδα. Όραμά μας είναι η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας με συνέπεια και μεράκι.