ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα Προϊόντα μας

Οινοποιείο Αποστόλου Εύβοια


Το οινοποιείο μας “Αποστόλου” το οποίο εδρεύει στην Εύβοια, διαθέτοντας μακρόχρονη πορεία στον χώρο και ακολουθώντας τη μακρά παράδοση, παράγει και διαθέτει στους καταναλωτές εκλεκτούς και ποιοτικούς οίνους με εκλεπτυσμένη γεύση και υπέροχο άρωμα. 
 
Όλα τα σταφύλια που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των παραδοσιακών κρασιών μας είναι διαλεχτές ποικιλίες τις περιοχής μας, ώστε να είμαστε πάντα σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.
 
Οινοποιούμε υψηλή ποιότητα κρασιών, εργαζόμαστε με πάθος, αγάπη και μεράκι, στοιχεία τα οποία μοιραζόμαστε μαζί σας, όταν απολαμβάνετε τα κρασιά μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Οικογένεια Αποστόλου μέσα από μια διαδρομή 50 και πλέον χρόνων στην παραγωγή και οινοποίηση του καλού παραδοσιακού κρασιού και με γνώμονα όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητα και την απόλαυση του καταναλωτικού κουνού προχωρά στην παραγωγή και εμφιάλωση παραδοσιακού Τσίπουρου.

Το Τσίπουρο Αποστόλου πιστό στις αρχές της παραδοσιακής απόστασης εκλεκτών τοπικών ποικιλιών και γεμάτο με το μεράκι και την φροντίδα της οικογένειας μας, προσφέρει στο κοινό την εκλεκτή εκείνη γεύση που επιθυμεί από ένα πραγματικό τσίπουρο.
 
 
Πιστεύουμε ότι η σωστή οινοποίηση απαιτεί κάτι από τα παλιά… μεράκι, χρόνο και φροντίδα. Όραμά μας είναι η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας με συνέπεια και μεράκι.