ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΣ

Το Οινοποιείο μας
Οινοποιείο Αποστόλου Εύβοια

Το οινοποιείο μας “Αποστόλου” διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εδρεύει στην Κριεζά Ευβοίας. Διαθέτει άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πιο σύγχρονων μεθόδων οινοποίησης. 
 
Οι παραδοσιακές μέθοδοι και οι σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης που εφαρμόζουμε αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τους μοναδικούς ποιοτικούς χαρακτήρες των κρασιών μας. 
 
Το σύνολο της παραγωγής εμφιαλώνεται και συσκευάζεται στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου μας με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει και ακολουθεί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας, όπως προβλέπονται από το εφαρμοζόμενο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων.
 
Με γνώση, εμπειρία και σεβασμό στην εξαιρετική πρώτη ύλη της περιοχής μας, παράγουμε μια μεγάλη γκάμα οινικών προϊόντων, ικανή να καλύψουν κάθε ανάγκη και επιθυμία των φίλων του κρασιού.
 
 
Πιστεύουμε ότι η σωστή οινοποίηση απαιτεί κάτι από τα παλιά… μεράκι, χρόνο και φροντίδα. Όραμά μας είναι η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας με συνέπεια και μεράκι.